DISCLAIMER : PAGINA ACEASTA VA FI UPDATATĂ FRUMOS MÂINE!!! SAU POIMÂINE.

Oricât de șmecher ar fi să încep pagina asta cu ”Dintotdeauna am fost pasionată de fotografie”, pur și simplu n-ar fi adevărat.

Am prins drag să mă uit la poze târziu și să le fac și mai târziu. De fapt, un aparat al meu propriu (altul decât un Polaroid) am primit ieri, așa că primele poze de pe clarafacepoze au fost posibile prin bunăvoința mamei și a drăguței de Andreea Miron. Și ca să nu vă creez așteptări prea mari, aparatul meu nu va fi la fel de potent ca ale lor.

Spuneam despre cât de puțin mă dădeam în vânt după fotografii. Într-adevăr, clișeul cu ”o poză care face cât 1000 de cuvinte” nu mi-a spus niciodată mare lucru, până mi-am dat seama că prefer poze simple, care fac cât mai puțin de 1000 de cuvinte, atâta vreme cât cuvintele sunt răspicate.

N-aș ști să spun ce m-a atras la pozele macro. Probabil în sinea mea cred că rolul fotografiei este de a capta lucruri pe care ochii noști n-au destulă răbdare să le vadă. Sau poate are legătură și cu videoclipul ăsta:

Cert este că nu m-am uitat în jurul meu cu adevărat până nu m-am uitat îndeaproape.

Pe parcursul existenței acestui blog, am să fac și să postez fotografii cu obiecte mici, simple, uzuale, pozate în mărime XL sau XXL. Ca să le vedeți mai bine și data viitoare când vă uitați la ele, să vă amintiți cum arată de 10x mai mari și, dacă nu sunt prea îndrăzneață, și de mine. Mereu mi-am dorit să fiu asociată cu bureți de sârmă și firimituri de pâine…

A, da șiii – fiecare poză va fi acompaniată de o melodie pe care o consider potrivită pentru ea sau pe care o ascultam în timp de făceam fotografia. E mai frumos să ai două simțuri mângâiate decât unul singur.

Lasă un comentariu